Opskrifter

Tun i fad med nudler

Lørdag, 27. september 2008af Redaktion
(4 pers.)15 min. + 30 min. i ovnen1 knoldselleri (150 g)2 ds. tun250 g ægnudler1 dl fløde 9%1 dl mælk2½ dl ærter1 tsk. hakket chiliSalt og peber2 spsk

(4 pers.)
15 min. + 30 min. i ovnen

1 knoldselleri (150 g)
2 ds. tun
250 g ægnudler
1 dl fløde 9%
1 dl mælk
2½ dl ærter
1 tsk. hakket chili
Salt og peber
2 spsk. rasp
1 spsk. smør


Skær sellerien i mindre tern og kog dem i letsaltet vand i 10 min., til de er møre. Dræn tunen, læg nudlerne i en skål med kogende vand og lad dem trække i 3 min. Blend sellerien med 1/2 dl af kogevandet og fløden til en ensartet flydende creme. Tilsæt mælk, ærter og chili og smag til med salt og peber. Bland nudler og tun i et gratinfad og hæld selleriblandingen over. Bag tunfadet ved 150° i 20 min. Bland smeltet smør og rasp og drys det på toppen og bag i yderligere 10 min. ved 200°. Server med dampede grønsager og brød.

Opskrift: Kristina Miechels


Prøv også:

Grillet laks med avocado og agurkesalat

Fiskesuppe med røget hellefisk