Spinatsuppe med kødboller
Ingredienser til spinatsuppe med kødboller
(2 pers.)
250 g hakket kalvekød
2 bdt. forårsløg
1 fed hvidløg
1 tsk. paprika
1 skive daggammelt brød
1 tsk. olivenolie + 1 til pensling
Salt og peber
1 rød peberfrugt
8 dl hønsebouillon
250 g frisk spinat
Tilbehør
Flutes
Fremgangsmåde
Pil og rens forårsløgene. Skær halvdelen i skrå skiver. Hak resten fint. Pil og hak hvidløg meget fint. Smuldr brødkrummen og bland det med kalvekødet, hakket løg, hvidløg, paprika, olivenolie, salt og peber. Form små kødboller og sæt dem på en plade med bagepapir og pensl med olie. Sæt dem i ovnen i 5 min. ved 200º, til de er faste. Bring bouillonen i kog. Rens og snit peberfrugten i fine strimler. Kom peberfrugt og kødboller i suppen og kog i 3 min. Skyl spinaten og vend den i suppen sammen med de snittede forårsløg. Servér med lunt flutes.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Blomkålssuppe
Suppe med østershatte og ostegifler
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)