Varm tomatsalat
400 g blommetomater
1 spsk. olivenolie
1 rødløg
3 fed hvidløg
1 usprøjtet citron
1 dl hakkede, friske krydderurter, f.eks. basilikum, oregano el. mynte
10 halverede, sorte oliven
1 tsk. salt
2 spsk. hvidvin
Skær tomaterne i kvarte, løget i tern og hvidløgsfeddene i skiver og bland dem med revet skal og saft fra citronen. Kom blandingen i et ildfast fad, drys med krydderurter, oliven og salt og hæld vinen ved. Stil fadet på grillen direkte over kullene i ca. 15 min., rør i tomaterne et par gange undervejs.
Madopskrift: Kristina Marckmann
GODT TIL GRILLEN
Lyse sommeraftener og lækker grillmad hører sammen: Her får du 18 lækre opskrifter på forretter, hovedretter og desserter til grillen - se opskrifter her
Server retten som tilbehør til grillmaden sammen med kartofler bagt med dildpesto
Find flere opskrifter her...
Ostefyldte courgetter
Quesadillaer med spinat og kartofler
Fyldig pastasalat
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)