Salat med røget makrel og peberrod
(4 pers.)
12 store salatblade (endivie eller hjertesalat)
100 g hytteost eller flødeost
2-3 cm peberrod
1 dl surmælksprodukt
2 røgede makreller
1 bundt purløg
1 usprøjtet citron
Fjern skind og ben fra makrellen og pluk den i mindre stykker. Blend fisken med hytteost, surmælk og revet peberrod. Smag til med hakket purløg, citronsaft og skal og evt. lidt mere peberrod. Anret fisken i de skyllede salatblade. Server den som fingermad til et glas vin.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Middag på budget...
Agurkeruller med
røget laks
Braiserede svine-
kæber med urtemos
Lynstegt kylling med
peanuts
Brownie-fudge tærte
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)