Græsk lammefad
(4 pers.)
15 min. + 30 min. i ovnen
700 g skært lammekød af nakke eller bov
2-3 spsk. olivenolie
Salt og peber
1 aubergine
4 fed hvidløg
250 g bulgur
1 dåse flåede tomater
½ l bouillon
1 lille bdt. timian
100 g sorte oliven
150 g fetaost
Tilbehør
Grøn salat
Skær kødet i tern og brun det i lidt olie på en stor pande eller i en bred gryde. Skær auberginen i tern og kom den på panden. Skru ned og tilsæt hakket hvidløg, bulgur og lidt mere olie. Kom tomater, bouillon og timian ved. Læg et tætsluttende låg eller alufolie over, lad det simre i 20 min. Tag låget af og lad den sidste væde fordampe og smag til med salt og peber. Kom oliven og fetaost i og drys med timian. Server med grøn salat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
MAD FRA MIDDELHAVSLANDENE
Find flere opskrifter her...
Italiensk hverdagstærte
Lammekoteletter med mynte af tordengrønt
Broccolipande med bacon
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)