Lam med mynte
(4 pers.)
45 min.
4-8 lammekoteletter afhængig af størrelse
1 bundt mynte
½ dl olivenolie
1 fed hvidløg
½ dl valnødder
½ usprøjtet citron
Salt og peber
100 g pasta i størrelsen orecchiette
1 spsk. olivenolie
1 dåse skyllede og rensede kikærter
1 gul squash
2 spsk. hakket, frisk oregano
1 fed hvidløg
1 tsk. revet, usprøjtet citronskal
1-2 dl suppe
Drys kødet med salt og tænd for grillen. Blend mynte, olie, hvidløg, nødder, citron, salt og peber til en pesto. Steg kødet ca. 6-8 min. på hver side i god afstand fra grillen. Kog pastaen. Skær squashen i tern og hvidløget i fine skiver. Kom olie i en pande og steg squash og hvidløg. Tilsæt kikærter og steg i 5 min. Kom pastaen ved og efter 2 min. oregano, citronskal og suppe. Sluk, når den er jævnet let af pastaen, og vend en eller to skefulde myntepesto i. Anrettes som bund for de grillede koteletter, giv lidt mere myntepesto til som sovs.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
FINE TÆRTER
Sød tærteform i porcelæn med riller, så er du klar til at lave de fineste tærter! Formen koster 129 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Lammekoteletter og grønsagsspid
Sommerkylling i gryde
Lam med grøn couscous
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)