Sprød citrontærte
1 pk. færdig tærtedej
800 g sirup
125 g toastbrød uden skorpe
2 usprøjtede citroner
50 g havregryn
2 æg
Kom dejen i en smurt 26 cm tærteform, prik bunden med en gaffel og forbag tærtebunden ved 180° i 12 min.
Lun siruppen i en gryde og smuldr brødet i sammen med revet citronskal, havregryn og æg. Kom fyldet i tærtebunden og bag tærten ved 180° i 40 min.
Lad tærten køle lidt og server med en kugle god vaniljeis eller cremefraiche rørt med sukker og vanilje.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
DEKORATIVE KAGER
Dekorer dine kager med den funktionelle sprøjtepose i 100% silikone fra SilikomArt. Kan købes for 149 kr. i Familie Journals shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Solskinskager
Louises jordbær-nøddekage
Citron-halvmåne
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)