Opskrifter

Små kinesere med hat

Onsdag, 16. juli 2008af Redaktion
(20 stk.)3/4 dl vand40 g smør1/4 tsk. salt1 tsk. sukker55 g hvedemel1 æg11/2 dl piskefløde75 g pistaciemasse150 g jordbærBring vand og smør til lige

(20 stk.)
3/4 dl vand
40 g smør
1/4 tsk. salt
1 tsk. sukker
55 g hvedemel
1 æg
11/2 dl piskefløde
75 g pistaciemasse
150 g jordbær

Bring vand og smør til lige under kogepunktet og kom hvedemelet i. Rør, til massen er jævnet, og sluk. Lad det afkøle, pisk æggene sammen og tilsæt lidt ad gangen, mens du rører. Når dejen er "skrivefast", men jævn, kommes den i sprøjtetylle og afsættes i små cirkelformede kager. Bages ved 200° i ca. 20-25 min., til de er gyldne udvendig og faste indeni. Flækkes og lægges sammen med fløde rørt til skum med pistaciemasse og pyntes med jordbær. Kagerne ligner små kinesere i rismarkerne, deraf navnet, som min søn har fundet på.

Af Helle Brønnum Carlsen