Daddelguf og havregrynskugler
Havregrynskugler
(30 stk.)
60 g smør
1½ dl grovvalsede havregryn
½ dl kokosmel
Ca. ½ dl flormelis
1½ spsk. kakao
1 spsk. vaniljesukker
2 spsk. stærk espressokaffe
Evt. lidt piskefløde.
Kokosmel til at trille dem i
Alle ingredienser blandes grundigt sammen, trilles til kugler og trilles i kokosmel. Stilles køligt.
Kan du ikke lide kaffe, må du ikke lade dig skræmme af espressokaffen. Den er blot med til at fremhæve den dybe smag af kakao.
Daddelguf
(20 stk.)
250 g udstenede dadler
40 g mørk kakao
20 g flormelis
1 spsk. vaniljesukker
Lidt flormelis til at justere med
Blend dadler med kakao og vaniljesukker på foodprocessor og juster konsistensen med lidt vaniljesukker til det er fast og klistret. Tril valnøddestore kugler og rul dem evt. også i kakao til sidst, så de ikke klistrer sammen. Opbevares køligt og tørt og spises som sunde og lækre konfektkugle
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen og Kristina Miechels
Vil du prøve andre spændende opskrifter på lækre havregrynskugler? Få tre nemme opskrifter her!
Til flere hyggestunder....
Havregrynskugler
Chokoladekage, der smager af mere
Saltmandler
Bananis