Chokoladekage, der smager af mere
(10 pers.)
2 æg
180 g sukker
2½ tsk. vaniljesukker
4 spsk. kakao
1 nip salt
1 spsk. pulverkaffe opløst i 1 spsk. kogende vand
90 g mel
100 g smeltet smør
Citronglasur
150 g flormelis
1-2 spsk. kakao
Saft af ½ citron
Evt. vand
Pisk æg og sukker luftigt. Sigt alt det tørre i. Fold det med smeltet smør og kaffe og kom det i en smurt springform og bag ved 190° i 30 min. Afkøles og pyntes med citronglasur. Kan evt. serveres med syltede citrusfrugter eller flødeskum.
Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen og Kristina Miechels
10 superlækre chokoladekager - find din favorit
Prøv også,,,
Chokolade i svøb
Hindbærcroissanter
Sprøde chokoladevafler