Opskrifter

Påskesnaps til påskefrokost

Torsdag, 1. marts 2012af Redaktion
Lækker snaps - har brug for at trække i ca. 14 dage

Skal af 2 citroner
1 vaniljestang
10 safrantråde
4 stilke citronmelisse
6 cm lakridsrod
1 spsk. akaciehonning
7½ dl smagsneutral snaps (f.eks. Brøndum, Blå Aalborg)


Skær det yderste citronskal af citronen med en kartoffelskræller og skær den i fine strimler.
Flæk vaniljestangen og kom den i et skoldet glas eller flaske sammen med citronskal, safran, citronmelisse, lakridsrod og honning.
Hæld snapsen over, luk til og lad den trække i mindst 14 dage.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Prøv også...
Æbledrik med krydderier
Pink fizz med rosa champagne og jordbær
Syltede citrusfrugter

Få flere ideer til din påskefrokost her