(4 pers.)
30 min.
500 g kulmulefilet
Salt og peber
1 æg
2 dl rasp
1-2 spsk. olie
1½ dl mayonnaise
1 spsk. hakkede kapers
2 spsk. hakket persille
½ dl blendet eller finthakket pickles
2 dl rucola salat
800 g kartofler
1 spsk. olivenolie
Tilbehør
Citronbåde
Skrub kartoflerne og skær dem i både. Blanchér dem i kogende vand i 1 min. og ryst dem i pose med olivenolie og groft salt. Læg dem spredt på bagepapir og steg dem i ovnen ved 230° i 25-30 min. Skær kulmulefileten i stave og vend dem i salt, peber, æg og rasp. Steg dem i olie, til de er lysebrune og sprøde på alle sider. Rør mayonnaisen med hakkede kapers, persille og pickles, smag til. Server de sprøde fingre på rucola salat med dressing og sprøde kartofler. Giv citronbåde til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
FINE TÆRTER
Sød tærteform i porcelæn med riller, så er du klar til at lave de fineste tærter! Formen koster 129 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Ørred med spidskål og brøndkarsesovs
Skindstegt rødfisk med spinatsauce
Laks med krydderurtemos
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)