Skindstegt rødfisk med spinatsauce
(2 pers.)
2 rødfiskefileter med skind
Salt og peber
Lidt olie til stegning
200 g frosset, optøet, hel spinat
1 dl madlavningsfløde
Salt og peber
Honning
Citronsaft
Tilbehør
Nye kartofler
JEG ELSKER MORMORMAD
Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her
Krydr fileterne med salt og peber. Varm lidt olie på en pande og læg fileterne på med skindsiden nedad. Steg dem 3-4 min. ved god varme, vend fisken og giv den 1 min. på den anden side.
Varm spinaten i en gryde ved mellemvarme. Tilsæt fløde, lidt citronsaft, honning, salt og peber og kog det op.
Anret fisken på tallerknerne med skindsiden opad, spinatsauce og kartofler.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
RIVEJERN TIL DET MODERNE KØKKEN
Smart multi-rivejern, der er supernemt at bruge. Rivejernet har flere funktioner, så du kan rive og mose. Pris: 349 - kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Ørred med spidskål og brøndkarsesovs
Laks med kapers og dild
Stegt rødspætte med persillesovs
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)