Jordbærkoldskål med kammerjunkere
½ l yoghurt 0,5 %
1 dl rørsukker
Saften af 1-2 citroner
Kornene af ½ vaniljestang
500 g jordbær
Kammerjunkere
125 g smør
250 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
40 g sukker
Revet skal af 1 usprøjtet citron
1 æg
2 spsk. mælk
Hak mel og smør sammen. Rør bagepulver, sukker og citronskal i. Saml dejen med æg og mælk.
Tril i stænger og form små, bitte boller. Bag ved 200° i 10 min. Flækkes med skarp kniv og sættes tilbage på pladen.
Tørres i ovnen ved 120° i ½ time. Kan opbevares i dåse i et par uger.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Flere opskrifter med jordbær...
Jordbærmakroner
Jordbærtærte
Jordbær-vanilje-
creme med marengs
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)