Opskrifter
Courgettesuppe med linser og hvidløgsstave
Torsdag, 25. september 2008af Redaktion
(4 pers.)20 min. + 50 min. i ovnen350 g courgetter2 løg2 spsk. rapsolie300 g røde linser1 l tomatjuice5 dl bouillon2-3 stilke løvstikkeSalt og
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/74f81e82dc1a4d6fad8f7eb7fb92b791.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(4 pers.)
20 min. + 50 min. i ovnen
350 g courgetter
2 løg
2 spsk. rapsolie
300 g røde linser
1 l tomatjuice
5 dl bouillon
2-3 stilke løvstikke
Salt og peber
Citronsaft
Hvidløgsstave:
2 fed presset hvidløg
1 tsk. salt
2 spsk. rapsolie
4 skiver brød uden skorpe
Skær courgetter og løg i små tern og svits dem let i olien. Tilsæt linser, tomatjuice og bouillon og lad suppen koge i ca. 20 min., til linserne er møre. Bland hvidløg, salt og olie sammen og pensl brødskiverne med blandingen. Skær brødene ud i stave og steg dem sprøde på en varm stegepande. Hak løvstikken, tilsæt den og lad suppen koge op. Smag suppen til med salt, peber og citronsaft og server suppen med brødstavene og syrnet fløde.
Opskrift: Kristina Miechels
Læs om linser her