(3 pers.)
25 min.
500 g torsk
2 kogte kartofler
1 æg
1 spsk. mel
1 spsk. finthakkede kapers
1 hakket løg
½ tsk. salt
1 knsp. peber
¼ hvidkålshoved
2 gule peberfrugter
1 bdt. forårsløg
½ dl olivenolie
1 spsk. æbleeddike
Salt og peber
1 bdt. klippet dild
Hak torskekødet, mos kartoflerne og rør det sammen med æg og mel. Tilsæt kapers, løg, salt og peber og rør farsen jævn. Form farsen til frikadeller og steg dem i lidt olie. Snit hvidkål og peberfrugter papirtyndt og bland det med forårsløg skåret i ringe. Pisk olie, eddike, salt og peber sammen til en marinade og hæld den over salaten. Vend dild i salaten og servér med et stykke godt brød.
Madopskrift: Kristina Marckmanm
SMART DAMPBOKS TIL FISKEN
Den smarte dampboks fra SilikomArt er i 100% silkone, hvis egenskaber forhindrer fisken i at hænge ved formen. Boksen kan købes i shoppen (link fjernet)...
Find flere opskrifter her...
Torskefrikadeller med rogn
Torsk med tomater og oliven
Krydret oksespyd med hvidkålstzatziki
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)