Opskrifter
Fiskefrikadeller af laks med hvidkålssalat
Torsdag, 15. februar 2018Opdateret 22. aprilaf Kristina Marckmann, Foto: Carina Krüger.Foto: Carina Krüger.
Lækre fiskefrikadeller af laks serveret med en frisk hvidkålssalat med peberfrugt og forårsløg i en olie-limesaft-marinade.

30 min
3 personer
Fiskefrikadeller af laks
500 g laks
100 g kogte kartofler
1 æg
1 spsk. mel
50 g rejer
½ tsk. salt
1 knsp. peber
Olie til stegning
Hvidkålssalat
¼ hvidkålshoved
2 gule peberfrugter
1 bdt. forårsløg
½ dl olivenolie
1 spsk. limesaft
Salt og peber
1 bdt. klippet dild
Fremgangsmåde
- Hak laksen, mos kartoflerne og rør det sammen med æg og mel.
- Tilsæt hakkede rejer, salt og peber og rør farsen jævn.
- Form farsen til frikadeller og steg dem i lidt olie.
- Snit hvidkål og peberfrugter papirtyndt og bland det med forårsløg skåret i ringe.
- Pisk olie, limesaft, salt og peber sammen til en marinade og hæld den over salaten.
- Vend dild i salaten og servér med et stykke godt brød.

Hovedretter
Fiskefrikadeller med hjemmelavet picklessauce

Hovedretter
Timianfrikadeller med grøn kartoffelsalat