Opskrifter

Fiskefrikadeller af laks med hvidkålssalat

Torsdag, 15. februar 2018Opdateret 22. aprilaf Kristina Marckmann, Foto: Carina Krüger.Foto: Carina Krüger.
Lækre fiskefrikadeller af laks serveret med en frisk hvidkålssalat med peberfrugt og forårsløg i en olie-limesaft-marinade.
30 min
3 personer
Fiskefrikadeller af laks
500 g laks
100 g kogte kartofler
1 æg
1 spsk. mel
50 g rejer
½ tsk. salt
1 knsp. peber
Olie til stegning
Hvidkålssalat
¼ hvidkålshoved
2 gule peberfrugter
1 bdt. forårsløg
½ dl olivenolie
1 spsk. limesaft
Salt og peber
1 bdt. klippet dild

Fremgangsmåde

  1. Hak laksen, mos kartoflerne og rør det sammen med æg og mel.
  2. Tilsæt hakkede rejer, salt og peber og rør farsen jævn.
  3. Form farsen til frikadeller og steg dem i lidt olie.
  4. Snit hvidkål og peberfrugter papirtyndt og bland det med forårsløg skåret i ringe.
  5. Pisk olie, limesaft, salt og peber sammen til en marinade og hæld den over salaten.
  6. Vend dild i salaten og servér med et stykke godt brød.