Opskrifter

Krydderurtesnegle

Torsdag, 11. september 2008af Redaktion
(12-14 stk.)25 g gær2½ dl vand1½ dl yoghurt3-4 dl friskhakkede krydderurter1½ tsk. salt1 spsk. lys sirup el. honning50 g hvedeklid425-450 g italiensk

(12-14 stk.)

25 g gær
2½ dl vand
1½ dl yoghurt
3-4 dl friskhakkede krydderurter
1½ tsk. salt
1 spsk. lys sirup el. honning
50 g hvedeklid
425-450 g italiensk hvedemel

Drys:
Hvedeklid

Lun vandet, og bland det med yoghurt. Rør gær og krydderurter ud i blandingen. Tilsæt salt, sirup, klid og det meste af melet. Ælt dejen godt med mere mel, det skal ende med at være en blød, sej dej. Lad den hæve lunt tildækket til dobbelt størrelse 1-2 timer. Ælt dejen let igennem, og del den i 12-14 stykker. Tril dem til stænger, og form dem til snegle. Sæt dem på plade med bagepapir.
Efterhæver lunt tildækket 1 time. Spray sneglene med vand, og drys klid på. Bages på midterrillen ca. 15 min. ved 225°.

Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen