Marokkansk torsk
Denne opskrift er til 3 pers.
Det skal du bruge til marokkansk torsk
1 løg
2 porrer
1 spsk. olie
1 tsk. gurkemeje
1 tsk. stødt kanel
2 tsk. spidskommen
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 fed hvidløg
2 dl hønsebouillon
75 g tørrede abrikoser
25 g tranebær
50 g cashewnødder
500 g torskefilet
240 g kogte kikærter
Koriander til pynt
Prøv også: Bagt torsk med parmaskinke og risotto med spinat
Sådan laver du marrokkansk torsk
Hak løg og porrer og svits dem i olien sammen med gurkemejen.
Tilsæt krydderier, presset hvidløg, bouillon, abrikoser i tern, tranebær og nødder og lad det småsimre under låg i 5 min.
Skær torsken i mindre stykker.
Tilsæt torsk og kikærter og giv retten yderligere 15 min.
Servér med et stykke godt brød.