Opskrifter
Bøf med nye løg
Søndag, 25. september 2016af Helle Brønnum Carlsen, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
En god gammeldags bøf er altså bare god! Men tilbehøret er lige så vigtigt. I denne opskrift serveres bøffen med to slags løg, de bløde og de sprøde.
(2 pers.)
Det skal du bruge til bøf med nye løg:
4 rødløg Beignetdej af: 60 g hvedemel 70 g majsstivelse 14 g bagepulver 1 tsk. fint salt Ca. 2 dl danskvand ½ l olie til friturestegning 1 spsk. olivenolie 2 spsk. rødvinseddike 4 kviste timian 400 g hakket oksekød Salt og peber Salat: 8 icebergblade 4 blade krølsalat 1 avocado ¼ blomkål ½ citron 2 spsk. olivenolie Salt og peber ¼ bdt. purløg Prøv også: Klassisk bøf bearnaise uhm!