Sandwich med andebryst og orangepesto
Opskrift på sandwich med andebryst og orangepesto
(2 pers.)
20 min.
1 andebryst
Salt og peber
2 usprøjtede appelsiner
1 dl citrontimian
30 g valnødder
20 g parmesanost
½ tsk. salt
1 knsp. peber
2 spsk. kold-presset rapsolie
2 grove sandwichboller
100 g salat
Krydr andebrystet med salt og peber og steg det med skindsiden nedad ved høj varme i 5 min. Vend brystet og steg videre ved jævn varme i 10 min. Riv halvdelen af skallen og pres saften af den ene appelsin, skær skallen af den anden og skær den i skiver. Blend timian, appelsinsaft og -skal med valnødder, parmesan, salt, peber og olie. Halver sandwichbollerne, smør pestoen på og skær andebrystet i skiver. Læg sandwichene sammen med salat, andebryst og appelsinskiver og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Se flere opskrifter her...
Andebryst i solbær med jordbærsalat
Italiensk madbrød
Rejesalat med mimoseæg
Sandwich med skinke og tomat-oliven tapenade