Opskrifter

Salat med varmrøget ørred, rejer og dressing

Lørdag, 21. januar 2017af Helle Brønnum Carlsen og Hanne Wind- Hansen. Foto: Carina Krüger Foto: Carina Krüger
En dejlig nem salat der smager skønt! Hvis du er lidt træt af den klassiske rejecocktail, så er denne her opskrift et rigtig godt alternativ.
(6 pers.)

Det skal du bruge til salat med varmrøget ørred, rejer og dressing:

1 krølsalat ½ bdt. dild 200 g rejer 1 agurk 1 usprøjtet citron Salt og peber Dressing: 1 dl mayonnaise 2 dl cremefraiche 18% ½ bdt. dild Salt og peber Prøv også: Farverig salat med laks og bellis

Sådan labver du salaten

Pil evt. ben og skind af fisken. Del den i mindre og pæne stykker. Skyl salaten og del den i mindre blade. Læg den som bund på et lille fad eller portionsanret salaten. Bland fisken med plukket dild, rejer og agurk i tern. Læg det på salaten og dryp med citronsaft, salt og peber. Rør dressingen sammen og servér ved siden af i en lille skål. Prøv også: Fire lækre salater