Rå chokoladetærte med hindbær
Ingredienser til chokoladetærte med hindbær
(6 -8 pers.)
300 g hindbær
1 spsk. flydende honning el. ahorn sirup
50 chiafrø
225 g hasselnødder
40 g kokosmel
2 spsk. kokosolie
150 g mørk chokolade (70 %)
1 dåse kokosmælk
50 g kokosolie
100 g blåbær
4 kviste mynte
Alternativ til chokoladetærte med hindbær: Nem chokoladekage med bær
Fremgangsmåde til chokoladetærte med hindbær
Mos 200 g hindbær med honning og chiafrø og stil det koldt.
Blend 200 g hasselnødder med kokosmel og kokosolie.
Beklæd en tærteform på 22 cm med massen.
Stil den i køleskabet 30 min. Smør hindbær- puréen ud over bunden.
Hak chokoladen groft og smelt den over vandbad.
Rør kokosmælk og kokosolie i og pisk grundigt.
Afkøl og hæld forsigtigt over hindbærlaget.
Stil tærten koldt i mindst 30 min.
Pynt med de sidste hindbær, blåbær og mynte.