Wraps med tun og krydret agurkesalat
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/article/wraps-med--tun-og-krydret-agurkesalat.jpg.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til wraps med tun og krydret agurkesalat
(4 pers.)
250 g tyk yoghurt 10 %
2 tsk. røget paprika
5 kviste oregano
2 fed hvidløg
Salt og peber
2 dåser tun i olie
12 små majstortillaer
1 spsk. olivenolie
½ frisésalat
2 limefrugter
Salat:
3 spsk. æblevineddike
1 spsk. honning
1 grøn chilipeber
2 skoleagurker
Lidt ekstra tyk yoghurt
Rosa peber til drys
Alternativ til wraps med tun og krydret agurkesalat: Salatbåde med thai-kylling
Fremgangsmåde til wraps med tun og krydret agurkesalat
Rør yoghurten med paprika, hakkede oreganoblade, fintrevet hvidløg, salt og peber. Hæld olien fra tunen, rør tunkødet i yoghurten og smag til. Lun tortillaerne, kom salatbalde i bunden og læg tunsalaten over. Skær limen i både og giv dem til.
Rør eddiken med honning, hakket chili og agurkeflager og kom en god skefuld agurkesalat på hver wrap. Fold dem let sammen og drys med rosa peber.