Opskrifter

Søde halloweenkager: Edderkopper med hybencreme

Søndag, 29. oktober 2017af Kristina Marckmann
De sødeste halloweenkager - edderkopper af kager lagt sammen med hybencreme og med lakridssnøre som ben.
30 min
Kage
100 g mel
50 g kakao
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
150 g flormelis
90 g smør
1 æg
Hybencreme
2 spsk. hybenmarmelade
½ tsk. orange farve
85 g blødt smør
300 g flormelis
Pynt
Lakridssnørebånd
100 g flormelis
2 tsk. kakao
1 tsk. vand
36 M&M’s

Fremgangsmåde til søde halloweenkager

  1. Bland mel, kakao, bagepulver, vanilje
sukker og flormelis og hak smørret i.
  2. Saml dejen med ægget og læg den på køl i 60 min.
  3. Rul dejen ud i 2 mm’s tykkelse og udstik ca. 4 cm store kager med en udstikker
eller et glas.
  4. Læg kagerne på en plade med bagepapir og bag dem ved 165° i 12 min.
  5. Lad kagerne afkøle helt.

Hybencreme og pynt

  1. Blend hybenmarmeladen med smør og flormelis til en ensartet creme og kom en skefuld på halvdelen af kagerne.
  2. Skær lakridssnørebåndene ud i 4 cm lange stykker, sæt 8 ben på hver kage og læg en kage over.
  3. Rør flormelis, kakao og vand sammen til en glasur og sæt to M&M’s på hver edderkop som øjne og servér.