(1 drink)
2 spsk. letpisket flødeskum
½ dl espresso
½ tsk. rørsukker
2 cl rom
Bland rom og sukker i bunden af glasset. Hæld forsigtigt kaffen i på bagsiden af en ske, så den lægger sig oven på rommen. Læg flødeskummet på og server med det samme.
Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen
MANGE SLAGS KAFFE:
- Pressokaffe: Et filter presses ned, efter at den malede kaffe har trukket i hedt vand. Kaffen bliver federe og fyldigere end filterkaffe.
- Cafe latte macchiato: En svagere kaffe end cafe latte. Espressoen hældes op til sidst, så der dannes en brun plet i mælkeskummet.
- Cafe americano: Espressoen tilsættes hedt vand og den milde kaffe serveres i cappucinokop.
- Cafe fredo: Kold, sødet espresso serveret med isklumper.
- Cafe mocha: Lige dele espresso, varm chokolade og varm mælk. Kan yderligere løftes med lidt sukker og flødeskum.