Små bærtærter med vaniljecreme og karamel
Ingredienser til små bærtærter:
(8 stk.)
75 g hvedemel
50 g mandelmel
60 g smør
40 g sukker
1 æggeblomme
125 g marcipan
Prøv også: Små bærtærter med stjerner på toppen
Vaniljecreme:
200 g flødeost
2 spsk. flormelis
1 vaniljestang
2 dl piskefløde
50 g dulce de leche
250 g blandede bær
Se også: Flødeskumskager med limecreme og hindbær
Fremgangsmåde:
Bland mel, mandelmel, sukker og smør til en smuldredej og saml den med æggene.
Lad dejen hvile koldt i ca. 1 time.
Rul dejen ud og beklæd 8 små, smurte tærteforme med dejen.
Riv marcipanen, fordel den over bundene og bag dem ved 180° i 12 min.
Bland flødeost, flormelis, vaniljekorn og fløde og pisk blandingen tyk.
Kom en skefuld dulce de leche i de afkølede bunde og fyld op med cremen.
Skyl bærrene, tør dem godt, pynt tærterne med bærrene og servér.
Læs også: Nem hindbær-cheesecake i bradepande