Jordbærtrifli
(6 pers.)
150 g makroner
1 appelsin
400 g jordbær
2 dl piskefløde
2 tsk. vaniljesukker
2 dl cremefraiche 6%
Ristede mandelflager
Knus makronerne, pres saften fra appelsinen og skær jordbærrene i skiver. Pisk fløden til skum med vaniljesukkeret og vend det i cremefraichen. Fordel halvdelen af makronerne i 6 portionsglas og kom halvdelen af appelsinsaften over. Kom halvdelen af jordbærrene over og herefter halvdelen af cremen. Gentag, så glassene får endnu tre lag, pynt med ristede mandelflager og server.
JEG ELSKER DESSERT
Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her
Opskrift: I. Christensen
Find flere opskrifter her...
Rød grød med fløde
Kiksekage med lime og tranebær
Jordbær i glas med creme
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)