Muffins med æble og kanel
Ingredienser til muffins med æble og kanel:
(12 stk.)
120 g pasteuriserede æggehvider (3 bægre)
2 dl sukker
50 g mandelmel
2½ dl hvedemel
½ tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
50 g smør
1 æble ca. 150 g
25 g sukker
Kanel
Prøv også: Muffins med figner
Fremgangsmåde:
Pisk æggehviderne stive og pisk sukkeret i lidt ad gangen.
Bland mandel- og hvedemel, bagepulver og vaniljesukker og vend det i æggehviderne sammen med smeltet smør.
Fordel dejen i 12 smurte muffinsforme.
Fjern kernehuset på æblet og skær resten i 24 smalle både. Læg to på toppen af hver kage.
Rør sukkeret med kanel og drys det over kagerne.
Bag kagerne ved 180º i ca. 20 min.
Se også: Opskrift på tre slags julemandler