Svinekotelet med citron, rosmarin og kartoffelsalat
(2 pers.)
20 min.
1 spsk. olivenolie
1 spsk. finthakket rosmarin
2 fed finthakket hvidløg
Revet skal og saft af 1/2 usprøjtet citron
2 svinekoteletter uden ben
1 rødløg i tynde både
2 spsk. sherry-vineddike
400 g kogte, små kartofler, afkølede og skåret i halve
1 bakke (50 g) blandede salater
Bland olie, rosmarin, hvidløg og citron i en skål og vend koteletterne heri. Har du tid, kan de stå og trække koldt i 30 min. Varm en pande godt op og brun koteletterne. Skru ned og steg færdig - ca. 4-6 min. per side. Den tilbageholdte marinade hældes i en gryde, hvor løgene også kommes i og koges op. Slukkes og vendes med kartofler og eddike. Anret på salater med koteletten øverst.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Rullepølse og sprød svær
Medister med dildmarinerede kartofler
Mørbradgryde