Opskrifter

Medister med dildmarinerede kartofler

Fredag, 19. november 2010af Redaktion
Middag med god smag

(3 pers.)
30 min.

500 g medister
Smør til stegning
600 g kartofler
1 spsk. smør
1 løg i tynde skiver
1 dl vand
2 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. tørrede dildspidser
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 tsk. sennepspulver
Råkost

Steg medisteren over jævn varme, til den er gennemstegt, 10-12 min. på hver side. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og skær dem i skiver. Smelt smørret i en gryde sammen med vand, eddike, dildspidser og løgringe og lad det koge i 5 min. Tilsæt salt, peber og sennepspulver, vend kartoffelskiverne i og varm dem godt igennem. Server med god råkostsalat.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Medister i fad
Vintergryde
Pølsegryde