Medister med dildmarinerede kartofler
(3 pers.)
30 min.
500 g medister
Smør til stegning
600 g kartofler
1 spsk. smør
1 løg i tynde skiver
1 dl vand
2 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. tørrede dildspidser
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 tsk. sennepspulver
Råkost
Steg medisteren over jævn varme, til den er gennemstegt, 10-12 min. på hver side. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og skær dem i skiver. Smelt smørret i en gryde sammen med vand, eddike, dildspidser og løgringe og lad det koge i 5 min. Tilsæt salt, peber og sennepspulver, vend kartoffelskiverne i og varm dem godt igennem. Server med god råkostsalat.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Medister i fad
Vintergryde
Pølsegryde