Opskrifter

Myntekys

Onsdag, 8. maj 2019af Christine Bille Nielsen. Foto: Carina Krüger. Foto: Carina Krüger.
Kyskager er altid et hit! Giv dem et tvist og lidt ekstra smag med mynte.

Ingredienser til myntekys:

(45 stk.)

1 bdt. frisk mynte
150 g sukker
3 æggehvider
2 dråber grøn konditorfarve

Prøv også: Marengsreder med citrussalat

Fremgangsmåde:

Skyl mynten og tør den godt uden at trykke bladene for voldsomt.
Hak mynten og blend den med det samme med sukker i en foodprocessor eller minihakker.
Pisk æggehviderne let skummende og pisk myntesukkeret i hviderne løbende, mens du pisker.
Pisk, til æggehviderne er meget stive.
Kom marengsen i en sprøjtepose med stor stjernetylle og sprøjt den i små toppe på plader med bagepapir.
Bag kyssene ved 120° i ca. 1 time og 15 min.

Se også: Florentinere uden gluten