Spansk tortilla
Ingredienser til spansk tortilla:
(2 pers.)
4 æg
1 dl mælk
½ tsk. salt
1 knivspids peber
100 g tørret chorizo
2 forårsløg
250 g kartofler, kogte
1 fed hvidløg
1 spsk. smør
til stegning
125 g grønne asparges
3 stilke frisk timian
50 g manchego
Prøv også: Baked beans med tortillalåg
Fremgangsmåde:
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen.
Skær chorizoen i små tern.
Snit forårsløgene fint og skær kartoflerne i skiver.
Rist chorizo, forårsløg og hvidløg i smørret ved god varme, til de er gyldne.
Tilsæt kartofler, asparges i mindre stykker og timian, dæmp varmen og hæld æggemassen over.
Læg manchegoskiver over, når æggemassen netop har sat sig, giv den yderligere et par min. og servér med en god blandet salat.
Se også: Forårsruller med kylling