Bløde, bagte choko-fristelser
(6 portioner)
100 g smør
125 g mørk chokolade
4 æggeblommer
4 æggehvider
40 g sukker
2 spsk. mel
Tilbehør
Vaniljeis og evt. chokoladesauce
Smelt smør og hakket, mørk chokolade i en gryde ved svag varme. Lad chokoladesmørret afkøle. Pisk æggeblommer og sukker luftigt og skummende. Rør mel og det afkølede chokoladesmør i æggemassen.
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i. Fordel dejen i 6 velsmurte portionsbageforme. Bag dem 6-12 min. i kuglegrillen ved indirekte varme og med lukket grill-låg.
Vend forsigtigt de bagte chokoladekager ud af formene.
Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Chokolade-courgettekage
Chokolade-cheesecake
Find mange flere chokolade-fristelser her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)