Opskrifter

Myslibarer med cashewsmør

Tirsdag, 28. januar 2025Af Nadia Mathiasen Foto: Stine Christiansen
Myslibarer med cashewsmør – den perfekte hjemmelavede snack til hverdagens små pauser.
1 t
10 personer
Myslibarer med cashewsmør:
70 g rørsukker
70 g honning
50 g smør
1 dl cashewnøddesmør
100 g cashewnødder
25 g græskarkerner
200 g grovvalsede havregryn
25 g chokoladeknapper
1 knsp. flagesalt
Pynt:
50 g mørk chokolade

Fremgangsmåde:

  1. Smelt rørsukker, honning og smør i en gryde.
  2. Tag gryden af varmen, og rør cashewsmør i smørblandingen, til konsistensen er jævn.
  3. Hak cashewnødder groft, og vend dem i gryden sammen med græskarkerner, havregryn, chokoladeknapper og flagesalt.
  4. Tryk myslimassen ned i et lille fad beklædt med bagepapir, glat med en dejskraber, og sæt fadet på køl i 2 timer.
  5. Tag myslimassen ud af fadet, og skær den ud i barer.

Pynt:

  1. Hak chokoladen groft, og smelt den i et skål over et vandbad.
  2. Pynt myslibarerne med chokoladen, og sæt dem på køl i 30 minutter.