Citronfromage
Ingredienser til citronfromage
(Citronfromage til 4 pers.)
4 blade husblas
4 æg
100 g sukker
¾ dl citronsaft
1 tsk. fintrevet skal fra usprøjtet citron
2½ dl piskefløde
Pynt til citronfromage
Flødeskum
Revet, usprøjtet citronskal
Citronfromage - fremgangsmåde:
Læg husblassen i blød i koldt vand 4-5 min. Pisk æggeblommer og sukker godt. Tilsæt citronskal og det meste af citronsaften. Tag husblassen op af vandet og læg den i en lille skål sammen med 2 spsk. citronsaft. Smelt husblassen over vandbad eller i mikroovn og afkøl den lidt. Rør husblassen i æggeblandingen. Pisk æggehviderne stive og fløden til skum. Vend først flødeskum og dernæst hviderne i æggemassen. Hæld citronfromage i en skål og lad den stivne et koldt sted et par timer. Pynt din citronfromage med lidt flødeskum.
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Var opskriften på citronfromage god?
Find flere opskrifter her...
Gammeldags saftfromage
Kærnemælksfromage med hindbær