(4 pers.)
4 spegesildefileter
2 gulerødder
Lidt olie
1 mellemstort hakket løg
3 spsk. grofthakket, syltet agurk
2 spsk. hakkede sorte oliven
Lidt af agurkelagen
1 glas stenbiderrogn
2 spsk. fintklippet brøndkarse
Del spegesildefileterne igennem på langs. Riv gulerødderne groft, svits dem i lidt olie sammen med det hakkede løg. Tag det fra varmen og tilsæt syltet agurk, oliven og lidt af agurkelagen. Fordel blandingen i et halvdybt fad. Rul fileterne og sæt dem i fadet. Fyld stenbiderrognen i de rullede sildefileter og pynt med brøndkarse.
Server evt. en Aalborg Jubilæums Akvavit eller Aalborg Taffel Akvavit til.
Madopskrift: Pernod Ricard Denmark
EN NY KØKKENREVOLUTION
Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Tre små nemme retter med sild
Forårstoast
Kold laksetærte
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)