Langtidsbagt græskar
1½ kg græskar, f.eks. hokkaido el. butternut squash
Saft af 1 citron
2 spsk. olivenolie
2-3 kviste timian
2 tsk. salt
Groftkværnet peber
Skær græskarret i både og fjern kernerne. Læg dem på en plade med bagepapir. Pres citronsaft over og dryp olivenolie på. Krydr med timian, salt og peber. Bag dem ved 100° i 3-4 timer, tiden afhænger af tykkelsen. Skær skrællen fra og spis græskarret som tilbehør til kød og fjerkræ. Græskarkødet kan også blendes glat og bruges i suppe.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
KØKKENVÆGT MED KALORIEBEREGNER
Praktisk kalorievægt til hjælp for det daglige kostindtag.
Vægten koster 249 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Appetitvækkere
Grillede grønsager med persillehummus
Auberginedip med sprøde hapser
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)