Jelenas indbagte fisk
Ingredienser til indbagt fisk
(4 pers.)
200 g laks
Salt og peber
2 spsk. soja
1 løg
300 g sejfilét
1 spsk. olie
1½ dl kogte ris
1 kogt, hakket æg
1 bdt. klippet dild
270 g butterdej
1 oliven
1 æg til pensling
Sådan gør du
Skær laksen i aflange stykker, krydr med peber og lad dem marinere i soja i 10-15 min. Hak løget, skær sejfileten i tern og svits dem i olien et par min. Tilsæt ris, æg og dild og krydr med salt og peber. Rul butterdejen ud til ca. 25 x 30 cm og skær 7 cm lange, skrå snit ind fra hver af de lange sider med 1 cm´s mellemrum. Fordel fiskefyldet på midten af dejen og læg laksen over. Fold dejstrimlerne ind over fyldet skiftevis fra begge sider. Sæt en oliven som øje, pensl med æg og bag fisken ved 200° i 20 min.
Madopskrift: Jelena Holst
Find flere opskrifter her...
Lakseskiver med nem hollandaisesauce
Vietnamesisk fiskegryde
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)