Krydrede kyllingeburgere
(4 pers.)
20 min.
500 g hakket kyllingekød
½ rødløg
1 fed hvidløg
2 tsk. madraskarry
1 dl hakkede korianderblade
1 æggeblomme
Salt og peber
1 spsk. olie
4 grove burgerboller
Salat, f.eks. rucola
Mangochutney el. tomatchutney
Friske tomater
Tilbehør
Ovnstegte kartoffelbåde.
Bland kødet med hakket løg, hvidløg karry, hakket koriander og æggeblomme samt salt og peber. Form 4 flade bøffer og steg dem på
en grillpande eller god jernpande i lidt olie. Steg dem i 5-7 min. på hver side, så de med garanti er gennemstegte.
Rist burgerbollerne let og læg tomat og salat på underbollerne. Læg bøfferne på og top op med chutney og lidt mere salat.
Server med ovnstegte kartofler.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også...
Kyllingelår med vinterwaldorf
Hamburgere med cheddar