Hamburgere med cheddar
(4 pers.)
Ovnbagte tomater:
4-8 mellemstore tomater
Salt, peber og timian
1 spsk. olie
Burgere:
500 g hakket oksekød
1 tsk. salt
Groftkværnet peber
1 spsk. olie
Tilbehør:
4 skiver cheddarost
1-2 spsk. dijonsennep
½ dl mayonnaise
1 fed hvidløg
Salt
4 burgerboller
50 g blandet salat
8-12 skiver agurk
Halver tomaterne. Giv dem salt, peber, timian og olie og sæt dem i ovnen ca. 20 min. ved 225°.
Form kødet til 4 burgere og drys med salt og peber. Steg burgerne i olie ca. 3 min. på hver side. Læg osteskiverne på, når burgerne steges på side to, så den smelter lidt.
Tilbehør: Bland sennep og mayonnaise og smag til med hvidløg og salt. Rist bollerne og flæk dem. Læg dem sammen med salat, agurk, burgere og sennepscreme. Server tomaterne til.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Prøv også...
Fiskeburgere med coleslaw
Burgertatar med agurkerelish
Lakseburger som i Grækenland