Agurkesuppe med røget laks
Ingredienser til agurkesuppe med røget laks
(4 pers.)
2 agurker
1 lille løg
1 fed hvidløg
1½ dl cremefraiche
75 g daggammelt brød
1 spsk. lys vineddike
1 dl jomfru olivenolie
5 dl grønsagsbouillon
Fyld og tilbehør
100 g røget laks
Snittet dild
Flutes
Fremgangsmåde til agurkesuppe
Skær agurkerne i grove tern. Pil løg og hvidløg og skær dem i tern. Skær brødet i tern. Miks det hele i en blender sammen med bouillon, cremefraiche, vineddike og olie til en cremet konsistens. Smag til med salt og peber og sæt suppen koldt et par timer. Servér suppen med strimlet laks og dild og byd flutes til.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Agurkerand
Påskefrokost-lagkage med æg og laks
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)