Opskrifter

Tunsalat

Mandag, 1. marts 2010af Redaktion
Gode ideer til madpakken

TUNSALAT
(3 pers. i hver sin variant)

150 g tun i olie (1 dåse)
3 spsk. tyk yoghurt (10%)
2 spsk. mayonnaise
Salt og peber
3 spsk. hakket purløg
Evt. 2-3 hakkede oliven el. kapers

Tun røres jævn med yoghurt, salt, peber, purløg og evt. oliven/kapers. Smages til.
1/3 på tykke skiver rugbrød til manden, 1/3 imellem en grov sandwichbolle og 1/3 i en tortilla som smørelse, der holder på majskerner, tomat uden kerner i små tern og agurketern.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv også...
Rugbrødslommer med grøn æggesalat
Små calzonebrød og skinkepirogger
Sunde smil
Tunhapser