Minitærter med artiskok og courgette
(9 stk.)
1 rød peber
1 hakket skalotteløg
300 g revet courgette
2 spsk. smør
½ tsk. salt
1 knsp. peber
170 g artiskokhjerter
100 g flødeost
75 g revet emmentaler
1 rl. filodej
1 æg
3 spsk. friskrevet parmesan
Grill peberfrugten, så den bliver sort, og læg den i en frysepose. Svits løg og courgetter i smørret og krydr med salt og peber. Hak artiskokhjerterne og vend dem i courgetterne sammen med flødeost og emmentaler. Gnid skallen af peberfrugten og skær den i strimler. Rul filodejen ud og pisk ægget. Pensl dejpladerne med æg og læg dem sammen i fire lag. Beklæd 6 små tærteforme med dejen og fordel fyldet deri. Læg peberfrugtstrimlerne over fyldet og drys med parmesan. Bag tærterne ved 200° i 12 min. og server dem lune eller kolde.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Italiensk madbrød
Kyllingepirogger
Wraps med capresesalat
Find mange flere tærter her...