(4 pers.)
300 g frisk-hakket oksesmåkød
½ tsk. salt og peber
1 pasteuriseret æggeblomme
1 spsk. kapers
1 spsk. olie
Sprøde løg
1 løg
½ dl mælk
2-3 spsk. mel
Olie til fritering
Tilbehør
4 cibattaboller
Salat
Sprøde løg: Skær løget i tynde ringe og vend dem først i mælk og så i mel. Varm 1 cm olie op på en pande. Ryst melet af løgene og steg dem sprøde og gyldne i olien. Lad dem dryppe af på køkkenrulle. Løgene holder sig sprøde en god dags tid.
Bland kødet med salt, peber, æggeblomme, olie og kapers. Form kødet til 4 bøffer. Læg bøfferne i bollerne sammen med salat og sprøde løg.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Stegt tatar med svampe og trøffelolie
Røget laksetatar med brødkurve
Hakkebøf med avocadomos og lynsyltede grønsager
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)