Opskrifter

Focaccia med krydderurter

Mandag, 28. april 2014af Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Super lækkert brød med krydderurter

Opskrift på focaccia med krydderurter

(Ca. 4 pers.)

15 g gær
2 dl vand
1 tsk. groft salt
350 g stærkt bagemel, f.eks. Tipo 00
1 dl olivenolie
5-6 laurbær
5 kviste timian
4 kviste
rosmarin
Lidt groft salt

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Fremgangsmåde til focaccia med krydderurter

Rør gæren ud i vandet, tilsæt salt og det meste af hvedemelet. Kom krydderurterne i olien og varm den op, til den dufter. Tag urterne op og kom 2 spsk. af olien i dejen. Ælt dejen godt og lad den hæve 1 time. Kom dejen i et ildfast fad med bagepapir. Prik dejen, dryp den med krydderolien og drys urterne og groft salt over. Lad dejen efterhæve i 20 min. og bag brødet 25 min. ved 200º.

Tip: Tipo 00 kan ofte købes i Netto


Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.

Lad dig inspirere i galleriet herunder til dejlig mad, der kan laves på 15-20 min