Opskrifter

Kammuslinger på fransk manér

Fredag, 5. juli 2013af Redaktion
Rigtig nem og lækker forret med kammuslinger

Ingredienser til kammuslinger på fransk manér

(Kammuslinger til 4 pers.)

12 kammuslinger med skal (frost)
30 g smør
30 g hvedemel
1 dl hvidvin
1½ dl piskefløde
Salt og peber
Saften af ½ citron
30 g emmentaler

Fremgangsmåde til kammuslinger på fransk manér

Smelt smørret i en gryde, uden det bruner. Pisk melet i og pisk, til det er rørt helt ud. Tilsæt hvidvin og rør massen glat. Pisk fløden i og rør den glat. Smag til med salt, peber og citronsaft. Justér konsistens med lidt vand. Læg dine kammuslinger direkte fra fryseren i en bradepande og hæld sovsen over hver muslingeskal. Drys med friskrevet ost og lidt mere peber. Gratinér dine kammuslinger i ca. 10 min. under grill i ovnen. Servér dine kammuslinger med citronbåde, flutes og evt. lidt grønne blade til pynt.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Skaldyr provencale
Kammuslinger og tigerrejer med ærtecreme


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)