Kammuslinger og tigerrejer med ærtecreme
5 dl ærter
1 fed hvidløg
2 spsk. revet parmesan
1 spsk. finthakket basilikumblade
1 spsk. yoghurt
200 g rå tigerrejer
200 g kammuslinger
1 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
Salt og peber
1 spsk. fintrevet, usprøjtet citronskal
1 spsk. finthakket basilikum
Blancher ærterne og blend dem med hvidløget til en grov mos. Rør mosen med parmesan, basilikum og yoghurt og smag til med salt og peber. Pil og rens rejerne og krydr dem og kammuslingerne med citronsaft, salt og peber. Steg rejer og muslinger i olien på en varm pande, til de er gyldne, drys med citronskal og basilikum og server sammen med ærtecremen.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Godt redskab til grønsagerne
Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Pasta med grillet grønt og rejer
Blinis med fjordrejer
Kartoffelcreme med rejer
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)