Opskrifter

Fiskelasagne

Søndag, 22. marts 2015af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
God hverdagsmad for hele familien! Nem og lækker fiskelasagne, der med fordel kan serveres med tomatsalat og brød

Opskrift på fiskelasagne

(3 pers.)

500 g torske- el. sejfilet
300 g frisk spinat
1 løg
1 fed hvidløg
4 ansjoser
½ citron
1 spsk. olie
5 dl bechamelsovs
250 g lasagneplader
2 spsk. rasp

Sådan laver du fiskelasagne

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Nem aftensmad på 15-20 minutter Chokolade-nøddekage 15 lækre opskrifter med svinemørbrad

Skær fiskefileterne i tynde strimler. Skyl spinaten og lad den dryppe af. Hak løg, hvidløg og ansjoser og svits dem i olien. Tilsæt spinat og revet skal og saft fra citronen. Smør et ildfast fad, læg bechamelsauce, lasagneplader, fiskefileter og spinatblanding lagvis, det øverste lag skal være bechamelsauce. Drys raspen over i et tyndt lag og bag lasagnen midterst i ovnen i ca. 40 min. ved 200°.