En god entré med entrecote
(4 portioner)
8 spid
2 majskolber
1 grøn squash
1 gul squash
1 peberfrugt
100 g champignoner
1 glas barbecue-marinade
4 entrecoter
4 løg
1 spsk. smør
Salt og peber
GLÆD DIG TIL EN SLANKE-SUCCES
Hvis du skærer voldsomt ned på kulhydraterne i din kost, får du både et stabilt blodsukker og en stabil vægt, ja, du kan endda "risikere" at tabe dig.
Nordmændene kalder den slankestrategi for "Lav-karbo" (karbo = kulhydrater). Vi har adopteret ordet fra dem og serverer fire lækre lavkarbo-retter til grillen i denne uges Familie Journal. Du kan glæde dig til endnu flere opskrifter i de kommende uger - både i bladet og på familiejournal.dk
Lavkarbo Aïoli
2 tsk. eddike
Salt og hvid peber
2 æggeblommer
1 tsk. dijonsennep
2 hvidløgsfed
2 dl olivenolie
Læg spiddene i vand. Del majskolberne i tre dele. Skær squash, peberfrugt og champignon i tern og sæt dem på spiddene. Pensl spid og kød med marinaden og læg det på grillen sammen med majs og halverede løg. Pensl med marinaden indimellem. Samlet stegetid på grillen er ca. 10 min.
Alle ingredienserne til aïolien skal være rumtempererede. Pisk eddike, krydderier, æggeblommer, sennep og presset hvidløg. Hæld forsigtigt olien i, mens der piskes, til den bliver tyk og cremet.
Madopskrift: Ulrika Davidsson
Flere lavkarbo-opskrifter:
Salasarytmer på spid
Find masser af slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub (link fjernet)
Find flere slankeopskrifter her:
Babaganoush, majskolber og hakkebøffer
Rejer på spid med stegte blomkål i karry
Kalkunspid med æble-kålsalat
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)